Nézze meg most!

Álmodozik egy tökéletes otthonról egy csodás kerttel? Itt a nagyszerű lehetőség!

34 900 000 Ft

A legfontosabb információk

67 m² alapterület

1075 m² telek

2+1 szoba

gázkazán

Részletes leírás

Álmodozik egy tökéletes otthonról egy csodás kerttel? Itt a nagyszerű lehetőség!

Ceglédbercel egy bájos, nyugodt utcájában, a vasútállomás és az M4 felhajtó közelében, található ez a varázslatos kertes családi ház. Az épület 1963-ban épült, tégla és vályogtégla falazatból, amely egy 1075 nm-es telken, szabadon állva terül el.

A házba egy fedett teraszon keresztül léphetünk be, melyben kialakításra került az előszoba, konyha-étkező, spejz, 2 szoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, és egy kis vendégrész, külön kis konyhával, (melynek az udvar felé is van egy bejárata) és egy alacsony belvilágú szobácskával.
Az átlagos belmagasság mindenhol 2,74 méter, kivéve a kis konyhában 2,1 méter és a vendégszobácskában pedig 1,75 méter. Hasznos alapterülete a lakótérnek 67,26 nm + 10,2 nm a szobácska.
A ház megtervezése lehetővé teszi akár két generáció együttélését is, de könnyedén elválasztható a külön élettér, vagy a vendégek elszeparált elhelyezése.

A fűtést gázkazán, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A nyílászárókat modern, hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakokra cserélték. Az ingatlanhoz tartozik egy pince is, mely külső bejárattal rendelkezik és a vendégszobácska alatt húzódik.

A gyönyörűen karbantartott kert, a kertimádók igazi paradicsoma, található benne két hatalmas, gyönyörű Leyland-ciprus. Az öntözést egy ásott kút biztosítja. Egy fából készült tároló ad helyet a kerti szerszámoknak.

Mindössze 5-10 perc sétára található minden fontos intézmény, beleértve a vasútállomást, élelmiszerboltokat, postát, óvodát, iskolát és hivatalokat.
Budapest pereme autóval az M4 autóúton 35 perc alatt elérhető.

Ha egy jó állapotú és jó elosztású családi házra vágyik, ne keressen tovább! Az irodám díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézésben is tud segíteni valamint jogi és ügyvédi hátteret biztosít.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívjon most, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

Nézze meg az ingatlanról készült képeket

Vegye fel velem a kapcsolatot, tekintse meg élőben is!

A megtekintés teljesen díjmentes! Rugalmas megtekintési időpontokkal tudok szolgálni!

Az Ön ingatlan tanácsadója: Bugár Zsanett

Tekintse meg további ajánlataimat is!