Szolgáltatásaim

Tekintse meg, milyen területeken tudok Önnek segítséget nyújtani, ha ingatlanról van szó!

Ingatlanközvetítés

Amikor az ember el akarja adni az ingatlanát, rengeteg oka lehet: új kapcsolat, új munkahely, családalapítás, örökölt, kirepültek a gyerekek vagy csak szeretne egy újabbat, modernebbet. Bármelyikre is kerül a sor, a legfontosabb, hogy gyorsan  és a legjobb áron tudjon az ingatlan új tulajdonosra találni. Ha együttműködünk, bízhat abban, hogy a legideálisabb üzletet hozom “tető alá” az Ön számára!

Teljes körű ügyintézés

Egy jó szakember sokoldalú. Olyan kapcsolati hálóval rendelkezem, aminek segítségével minden problémát meg tudunk oldani hatékonyan. Ügyvéd, hitelügyintéző, földmérő, költöztető, építészmérnök… mindenkit a rendelkezésére tudok bocsájtani! Oldjuk meg hatékonyan a feladatokat, hiszen az a cél, hogy elégedett legyen a vevő is és az eladó is!

Értékbecslés

Értékbecsléssel is foglalkozom, naprakész piackutatási adatokkal rendelkezem. Miért érdekes ez? Mert ingatlanközvetítőként meg tudom határozni az ingatlannak nem csak a kínálati árat, hanem a reális eladási árát is.

Ügyvéd és jogi háttér biztosítása

Az ingatlan eladásánál, illetve megvásárlásánál akarva-akaratlanul is szükségünk van jogi segítségre. Felkutatni a legjobb szakembert, idő és energiaráfordítást igényel és akkor még nem beszéltünk az anyagiakról. Szolgáltatásom keretein belül Önnek ezzel nem kell foglalkoznia, mert megbízható szakember gárda áll mögöttem akikre lehet számítani!

Energetikai tanúsítvány

2012 január elseje óta kötelező használt ingatlanok értékesítése és bérbeadása esetén az energetikai tanúsítvány.  Nem érdemes az utolsó percekre hagyni, segítségemmel ennek ügyintézése is lerövidül.

Hitelügyintézés

CSOK, babaváró, falusi CSOK, kamattámogatott hitel, kamatperidódus, THM? Ha szeretné, hogy ezek a szavak ne csak ismeretlen fogalmak legyenek, segítek eligazodni közöttük. Bankfüggetlen hitel-ügyintézésben is tudok segíteni, ami ráadásul ingyenes az Ön számára!

Lépjen velem kapcsolatba, oldjuk meg együtt az ingatlanok értékesítése, vásárlása kapcsán felmerülő kérdéseket!