A leggyakrabban felmerülő kérdések

Gyakori kérdések és válaszok

Az oldal fejlécében látható elérhetőségek bármelyikén felveheti velem a kapcsolatot, vagy írhat üzenetet a “Kapcsolat” fül alatt!

Lakott ingatlan esetén előre egyeztetett időpontban, a tulajdonossal közösen fogadjuk az érdeklődőt, de az ingatlan bemutatását én végzem. Lakatlan ingatlan esetén, amennyiben rendelkezésemre bocsátja a kulcsokat, akkor Önnek semmilyen feladata sincs.

A megbízási szerződés aláírása után széles látószögű képeket készítek az ingatlanról, illetve lézeres távolságmérővel felmérem az ingatlan méreteit ami alapján elkészül az alaprajz. Megfogalmazom a hirdetést, feltöltöm több hirdetési felületre, beleértve a regionális újságokat is, a regisztrált ügyfeleimnek kiajánlom. Az ingatlan bemutatását előszűrés után teszem meg, körbevezetem az érdeklődőket, és segítem a folyamatokat teljesen az ingatlan eladásig.

Bevált gyakorlat a piacon, hogy mindenki szeretné a legjobb árat kialkudni magának. A munkám része, hogy amennyiben nem egyezik eladó és vevő elképzelése, segítek az ártárgyalásban, monitorozva mindkét fél lehetőségeit.

Kiterjedt szakmai kapcsolataimnak köszönhetően mindezekben segíteni tudok. Ügyvédek, energetikai szakembert, hitelügyintézőt, sőt még költöztetőt is tudok javasolni amennyiben szüksége van rá. Az adásvételi szerződésig bezárólag folyamatosan segítséget nyújtok, hogy a legideálisabb keretek között zajlódjon le az ingatlan vásárlása.