Bugár Zsanett
ingatlanközvetítő és ingatlanvagyon-értékelő
Bugár Zsanett
ingatlanközvetítő és ingatlanvagyon-értékelő

2011 óta foglalkozok ingatlanközvetítéssel és 2015 óta pedig ingatlanvagyon-értékeléssel is. Elsődlegesen Cegléden és 30 km-es környékén, valamint Budapesti ingatlanok értékesítésével is.

Az első 7 és fél évben egy országos cégnél dolgoztam, majd 2018.08.01.-én nyitottam meg a saját irodámat Cegléden a Kőrösi út 5. szám alatt, melynek az Itthon vagyok Ingatlanközvetítő Iroda nevet adtam, mert számomra fontos, hogy az Ügyfeleim a választott ingatlanban azt érezzék, hogy ITTHON VAGYOK!

Azért esett a választásom Ceglédre, mert mindig is itt éltem és van helyismeretem, ami az én szakmámban nélkülözhetetlen, valamint folyamatosan nyomon tudtam követni az ingatlan árak alakulását. Ez azért is nagyon fontos, hogy amikor felkérést kapok egy ingatlan értékelésére vagy eladására, akkor segíteni tudok a tulajdonosoknak pontosan meghatározni az ingatlana  aktuális, reális értékét.

Voltam már ingatlant kereső, vásárló, majd eladó szerepkörben is, ezért jól ismerem a tulajdonosok és vásárlók gondolatait, problémáit, vágyait, így tudok mindenkivel azonosulni és segíteni az eladásban is és a vásárlásban is.

A hónapok és évek múlásával rájöttem, hogy ez a szakma mennyire összetett, sokrétű, kihívásokkal teli, mely rengeteg türelmet, megértést, empátiát igényel, továbbá jó problémamegoldó képességet és rugalmasságot követel. Ugyanakkor változatos, szinte minden ingatlan más és más, sok jó embert megismerhettem, akikkel a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolok.

Ezért is szeretem a munkámat és akkor vagyok elégedett, ha egy ingatlan értékesítést követően mindenki boldogan távozik és örömmel ajánlanak tovább az ismerősöknek.

Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia!

Mit nyer akkor ha velem, vagy épp nélkülem értékesítené ingatlanát?

Ingatlan eladás velem

Leveszem a terheket a válláról

Folyamatosan frissülő, nagy létszámú ügyfélkörrel rendelkezem. Előszűrést végzek az érdeklődők között. Önnek nem kell mást tennie, mint hátradőlni és lazítani, mert én mindent elintézek Ön helyett, ami az ingatlannal kapcsolatos!

Teljes körű ügyintézés

Díjmentesen segítek meghatározni az ingatlan reális irányárát. Tanácsadással segítek, hogyan készítse fel az eladásra. Jó minőségű fényképeket és alaprajzot készítek. Bemutatom az ingatlant. Tárgyalok a vevővel. Energetikussal, ügyvéddel egyeztetek. Birtokba adásig Ön mellett leszek.

Ünneplés

Rövid időn belül az ingatlan elkel! Ön elégedetten és boldogan ajánl tovább ismerőseinek!

Ingatlan eladás nélkülem

Harc az idővel és az érdeklődőkkel

Munkaidőben felvenni a telefonokat, válaszolni a kérdésekre, e-mailekre már önmagában is fárasztó feladat. Tovább nehezítik a mindennapokat a láthatatlanban alkudozó érdeklődők.

A fotók nem érik el a kellő hatást

Az előnytelen gyenge minőségű fényképek és hirdetési szöveg miatt, már eleve kevesebb érdeklődő tekinti meg az ingatlant. Nem mindegy, hogy hogyan és milyen minőségben készülnek el a fényképek és a megfogalmazás.

Az okok és felelősök keresése

Az ingatlan eladása hónapokat akár éveket is tolódhat, míg Ön a végére teljesen belefárad. Az ingatlan értékesítése egy szakma, amit hosszú évek alatt lehet tökélyre fejleszteni.  Kérdés, mennyi ideje van az eladásra?

Lépjen velem kapcsolatba!

Amennyiben profi szakemberre van szüksége, aki leveszi a válláról az ingatlan eladásával járó terheket, akkor keressen bizalommal és szívesen segítek!