Bugár Zsanett
ingatlanközvetítő és ingatlanvagyon-értékelő
Bugár Zsanett
ingatlanközvetítő és ingatlanvagyon-értékelő

2011 óta foglalkozok ingatlanközvetítéssel és 2015 óta pedig ingatlanvagyon-értékeléssel is. Elsődlegesen Cegléden és 30 km-es környékén, valamint szoktam kapni felkérést, ajánlás útján Budapesti ingatlanok értékesítésére is.

Az első 7 és fél évben egy országos cégnél dolgoztam, ahol elsajátítottam a szakma csínját bínját, majd 2018.08.01.-én nyitottam meg a saját irodámat Cegléden a Kőrösi út 5. szám alatt, melynek az Itthon vagyok Ingatlanközvetítő Iroda nevet adtam.

Azért esett a választásom Ceglédre, mert mindig is itt éltem és van helyismeretem, ami az én szakmámban nélkülözhetetlen, valamint folyamatosan nyomon tudtam követni az ingatlan árak alakulását, ami az eladásnál nagyon fontos. Így a megfelelő irányár és eladási ár meghatározásában segíteni tudok az ingatlantulajdonosoknak.

A környező településeket is volt szerencsém az évek alatt felfedezni, megismerni, főleg Kecskemétet, Nagykőröst, Szolnokot, Abonyt, Albertirsát, Ceglédbercelt, Tápiószőlőst, Újszilvást csak, hogy a legfőbbeket említsem.

Voltam már ingatlant kereső, vásárló, majd eladó szerepkörben is, ezért jól ismerem a tulajdonosok és vásárlók gondolatait, problémáit, vágyait, így tudok mindenkivel azonosulni.

Az ingatlanközvetítésről eleinte teljesen mást gondoltam, mint amit később megtapasztaltam.

Nem hittem volna, hogy ez olyan nehéz szakma lenne. Majd a hónapok és évek múlásával rájöttem, hogy mennyire összetett, sokrétű, kihívásokkal teli, mely rengeteg türelmet, megértést, empátiát igényel, továbbá jó problémamegoldó képességet és rugalmasságot követel. Ugyanakkor változatos, szinte minden ingatlan más és más, sok jó embert megismerhettem, akikkel a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolok.

Ezért is szeretem a munkámat és akkor vagyok elégedett, ha egy ingatlan értékesítést követően mindenki boldogan távozik és örömmel ajánlanak tovább az ismerősöknek.

Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia!

Mit nyer akkor értékesítené ingatlanát?

Ingatlan eladás velem

Leveszem a válláról a terheket!

Díjmentesen: – segítek meghatározni az ingatlan reális irányárát, tanácsadással segítek hogyan készítse fel az ingatlant az eladásra, jó minőségű fényképeket és videót készítek, megírom a jól megfogalmazott hirdetést,  tárgyalok Ön helyett.

 

Teljes körű ügyintézést vállalok!

Folyamatosan frissülő, nagy létszámú ügyfélkörrel rendelkezem. Előszűrést végzek az érdeklődők között. Bemutatom az ingatlant, tárgyalok az ügyfelekkel, lebeszélem az időpontot az ügyvéddel, energetikussal, szakemberekkel. Önnek nem kell mást tennie, mint hátradőlni és lazítani.


Ünneplés!

 Rövid időn belül az ingatlan elkel. Ön boldogan és elégedetten távozik és jó szívvel ajánl tovább az ismerőseinek! 

Ingatlan eladás nélkülem

Harc az idővel és az érdeklődőkkel

Munkaidőben felvenni a telefonokat, válaszolni a kérdésekre, e-mailekre már önmagában is fárasztó feladat. Tovább nehezítik a mindennapokat a láthatatlanban alkudozó érdeklődők.

A fotók nem érik el a kellő hatást

Az előnytelen gyenge minőségű fényképek miatt, már eleve kevesebb érdeklődő tekinti meg az ingatlant. Nem mindegy, hogy hogyan és milyen minőségben készülnek el a fényképek.

Az okok és felelősök keresése

Az ingatlan eladása hónapokat akár éveket is tolódhat, míg Ön a végére teljesen belefárad. Az ingatlan értékesítése egy szakma, amit hosszú évek alatt lehet tökélyre fejleszteni.  Kérdés, mennyi ideje van az eladásra?

Lépjen velem kapcsolatba!

Amennyiben profi szakemberre van szüksége, szeretné levenni a válláról az ingatlan eladásával járó terheket, keressen bizalommal és segítek!