Nézze meg most!

Albertirsán, 1618 nm-es dupla telken sok lehetőséget rejtő családi ház eladó!

35 500 000 Ft

A legfontosabb információk

73 m² alapterület

1618 m² telek

2+nappali szoba

gáz (konvektor)

Részletes leírás

Albertirsa, egyik csendes utcájában, a Lőcsei utcában, eladóvá vált egy jó állapotú, 68 nm-es, 2 szobás, tégla családi ház, rendezett, 1618 nm-es dupla telken.

Az ingatlan 2 db telekre épült, melyek külön helyrajzi számmal rendelkeznek, 1960-ban beton alapra és beton lábazatra tégla falazatból.
Kialakításra került benne egy előszoba, konyha-étkező, spejz, 2 szoba, nappali, 1 fürdőszoba, valamint egy terasz felöli bejárattal bíró kamra, mely akár szobává is alakítható. Az előszoba elé egy kisebb a konyha elé pedig egy nagyobb méretű, 10 nm-es fedett terasz készült.
Az ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják, valamint egy villanykályha, a melegvíz-ellátást pedig villanybojler. A nyílászárók még az eredeti fából készült szimpla üvegezéssel, kivéve az előszobai ablak ez már hőszigetelt üveggel ellátott műanyag nyílászáró, valamint a bejárati ajtó is modern műanyagra cserélt.
Az ingatlan elrendezése lehetővé teszi akár 3 hálószoba kialakítását is.
Az udvaron felépítésre került egy 15,6 nm-es garázs szerelő aknával, mögötte pedig egy 8 nm-es kis kamra a kerti szerszámoknak.
A kert szépen karbantartott, melyben szőlő, gyümölcsfák és örökzöldek is helyet kaptak, melyek locsolását az ásott kút biztosítja.

10-15 perc sétatávolságban minden elérhető, vasútállomás, élelmiszerboltok, posta, óvoda, iskola, hivatalok. Budapest peremétől az M4-es autóúton 44 km-re, mindössze 25 perces autóútra található.

Budapesti ingatlan csere is szóba jöhet!

Irodám díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézésben is tud segíteni! Az ingatlan CSOK-ra, hitelre alkalmas!
Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!

Nézze meg az ingatlanról készült képeket

Vegye fel velem a kapcsolatot, tekintse meg élőben is!

A megtekintés teljesen díjmentes! Rugalmas megtekintési időpontokkal tudok szolgálni!

Az Ön ingatlan tanácsadója: Bugár Zsanett

Tekintse meg további ajánlataimat is!