Nézze meg most!

Dánszentmiklós, Dózsa György utca

31 900 000 Ft

A legfontosabb információk

98 m² alapterület

1500 m² telek

2+nappali szoba

kombi gázkazán és vegyes tüzelésű kazán

Részletes leírás

Dánszentmiklós központjában eladóvá vált 1500 nm-es gyönyörűen parkosított telken lévő, 98 nm hasznos alapterületű egyedi stílusú családi ház, garázzsal, melléképületekkel. A kert végében lévő, szomszédos terület ami közel 8600 nm, szintén a vételár részét képezi. Az 1500 nm-es udvar két részre lett szeparálva. Az első felében 1984-ben épült, ikersejt téglából egy tetőteres családi ház, melyben az alsó szinten kialakításra került egy terasz, szélfogó/előszoba, étkező, főzőfülke, spejz, nappali, 2 hálószoba, egy közlekedő, külön mosdó és egy fürdőszoba. A tetőtér nem volt használva, jelenleg egy helyiségből áll, szabadon alakítható szükség esetén. A főépület fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és kombi gázkazánnal történik. A kazánház közvetlenül a főépület mellett található. A kazánház mellett egy olyan 3 helyiségből álló szoba, konyhás, melléképület kapott helyet, melyben a fürdőszoba kialakítására is van lehetőség, ezáltal akár 2 generáció együtt de külön élésére, vagy akár kozmetika, fodrászat üzemeltetésére is alkalmas lehet. Ez az épület gázkonvektorral vagy/és kályhával fűthető. Felépítésre került még egy szerelőaknás garázs is.
A hátsó udvar füvesített, balról tujasor szegélyezi, jobb felében egy pince és egy téglából épült, lebetonozott műhely került, melybe bevezették a 3 fázist és a vizet is.
A telek mérete és adottsága lehetővé teszi az állattartást és növénytermesztést, de ha inkább pihenésre és feltöltődésre vágyna akkor teniszpálya és úszómedence is megvalósítható.
További részletekért forduljon hozzám bizalommal!
Az ingatlan időpont egyeztetést követően megtekinthető.

Nézze meg az ingatlanról készült képeket

Vegye fel velem a kapcsolatot, tekintse meg élőben is!

A megtekintés teljesen díjmentes! Rugalmas megtekintési időpontokkal tudok szolgálni!

Az Ön ingatlan tanácsadója: Bugár Zsanett

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével!

Tekintse meg további ajánlataimat is!