Nézze meg most!

Cegléden, 2 éves, modern, könnyűszerkezetes családi ház Termálfürdőhöz közel!

44 900 000 Ft

A legfontosabb információk

75 m² alapterület

738 m² telek

1+2 fél szoba

padlófűtés, kandalló, inverteres klíma

Részletes leírás

Cegléd közkedvelt részén a Budai útról nyíló Rekenyő utcában, eladóvá vált egy 2 éves, könnyűszerkezetes, modern családi ház.
Az ingatlan 738 nm-es telekre épült 2019-ben, hasznos alapterülete 75 nm + egy 9 nm-es fedett terasz is készült a nappali elé.
A főépület mellett, két autó parkolására alkalmas fedett autóbeálló épült, mellette pedig egy zárható tároló kapott helyet.
A főépületben kialakításra került egy előszoba, konyha-étkező-nappali, spejz, gardrób vagy 3. hálószoba, fürdőszoba, WC, 2 hálószoba, valamint egy tetőtéri tároló.
Az épületben mindenhol padlófűtés lett kialakítva, melyet egy Baxi kondenzációs kombi gázkazán üzemeltet, így a leghidegebb téli időszakban is nagyon gazdaságos a fűtés (kb. 12.000.- ft).
Ez a kazán gondoskodik a használati meleg víz előállításáról is. Az ingatlan vízellátását a házi vízmű szolgáltatja. A nappaliban elhelyezett hangulatos kandalló biztosíthat extra meleget hűvösebb napokra.
Továbbá a nappaliban és az egyik hálószobában elhelyezett inverteres klímák nyáron hűtenek, télen fűthetnek. Kiépített riasztórendszer és kamerarendszer gondoskodik a ház biztonságáról.
A vételár részét képezi a beépített konyhaszekrény, a beépített előszobaszekrény, a fürdőszobaszekrény, a karnisok és a függönyök is!
Amennyiben szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!
Irodám díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézésben is tud segíteni.

Nézze meg az ingatlanról készült képeket

Vegye fel velem a kapcsolatot, tekintse meg élőben is!

A megtekintés teljesen díjmentes! Rugalmas megtekintési időpontokkal tudok szolgálni!

Az Ön ingatlan tanácsadója: Bugár Zsanett

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével!

Tekintse meg további ajánlataimat is!