Nézze meg most!

Cegléd, Árok utca

11 900 000 Ft

A legfontosabb információk

87 m² alapterület

462 m² telek

3 szoba

gáz (konvektor) + hagyományos

Részletes leírás

Cegléden, Árok utcában 462 nm-es telken, 87 nm-es hasznos alapterületű, vegyes falazatú (tégla, vályog) felújítandó családi ház eladó.
Az ingatlanban kialakításra került 3 szoba, előszoba, konyha, spejz valamint egy olyan helyiség melyből az új tulajdonos ki tud alakítani egy fürdőszobát, jelenleg innen lehet felmenni a padlásra. Ennek nagy előnye, hogy az új tulajdonos olyat készít amilyet ő szeretne kompromisszumok nélkül. Az ingatlanban víz, gáz, villany van, egyedül a csatorna nincs bent.
Konyhát 2 helyiség közül is lehet választani, ugyanis régebben egy nagyobb helyiséget használtak erre a célra ez az udvarra néz, az utóbbi években pedig az egyik utcára néző helyiségben volt kialakítva, ahogy az alaprajzon is jelöltem.
Fűteni lehet gázkonvektorral is, valamint hagyományos fűtéssel kályha, kandalló.
Az ingatlan felújításra szorul, a középső szobában a régi hajópadló fel lett szedve, itt már csak szigetelni és betonozni kell,az előszobában cement lapos burkolat található, fürdőszoba nincs, a nyílászárók is cserére szorulnak, de megéri felújítani az épületet, mert jó szerkezeti állapotú, rendesek a szomszédok és egy csendes, nyugodt környéken található. A nagykapu, kiskapu, kerítés már ki lett cserélve+4 helyiségben tisztasági festés is történt, mely alatt hálózva és glettelve lett a fal. Ereszcsatorna is le lett cserélve mindenhol.
A főépület mellett egy kamra is felépítésre került, valamint egy kinti wc.
A kertet gyümölcsfák gazdagítják: alma, körte, szilva valamint füge bokor és az utcán az épület előtt is 2 terebélyes fügebokor található, melyek gazdagon teremnek. Az udvart a bejárat előtt 2 gyönyörű ezüst fenyő díszíti. Pár perc sétával megközelíthető Tesco, Penny, óvoda, iskola, posta, vasútállomás.
Az ingatlan telefonos időpont-egyeztetés után megtekinthető.

Nézze meg az ingatlanról készült képeket

Vegye fel velem a kapcsolatot, tekintse meg élőben is!

A megtekintés teljesen díjmentes! Rugalmas megtekintési időpontokkal tudok szolgálni!

Az Ön ingatlan tanácsadója: Bugár Zsanett

Kérjen visszahívást az alábbi űrlap segítségével!

Tekintse meg további ajánlataimat is!